Kárpátinfo.net


| 2021. 07. 12. – 10:14 | Kárpátalja |
Fotó: Mukachevo.net

Hirdetés

Kárpátalján a Munkácsi Kerületi Rendőrség munkatársai vizsgálják azt a közlekedési balesetet, melyben teherautóval ütközött egy motoros.

Az utóbbi jármű sofőrje a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Július 10-én kijevi idő szerint körülbelül 16 órakor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy a munkácsi járási Kisanna (Ганьковиця) településen karambol történt.

A helyszínen a nyomozók megállapították, hogy egy 25 éves lembergi illetőségű lakos motorkerékpárral közlekedett, amikor a hídról kanyarodás közben elvesztette uralmát járműve fölött, és az útra esett.

Ezután a motorkerékpár tovább ment, és nekihajtott egy DAF teherautónak, amelyet egy 49 éves obuhivi (Kijev megye) illetőségű férfi vezetett.

A motoros a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrök az ügyben halálhoz vezető közlekedési szabálysértés miatt eljárást indítottak. Még tart a nyomozás - írja a Mukachevo.net.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy újabb halálos baleset történt Kárpátalján. Kárpátalján az Ilosvai Kerületi Rendőrség nyomozói vizsgálják azt a közlekedési balesetet, melynek következtében halálos sérüléseket szenvedett egy 31 éves nő. 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!