Kárpátinfo.net


| 2021. 07. 15. – 14:15 | Ukrajna |
Ukrajnában egy 62 éves férfi darabokra szaggatta anyja testét, majd a közeli erdőben temette el a testdarabokat, a fejet azonban szuvenírként megtartotta magának. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában egy 62 éves férfi darabokra szaggatta anyja testét, majd a közeli erdőben temette el a testdarabokat, a fejet azonban szuvenírként megtartotta magának.

A 62 éves Andrij Voronyezs faluban él. Senkivel nem tartotta a kapcsolatot, csak éjszaka hagyta el a házát. Egyedül a Kijevben élő édesanyja látogatta meg néha, közölte a Golos.ua.

Ezúttal az anya újból meglátogatta 62 éves fiát. Andrij apja meghalt, ezért édesanyja segítsége nagyon hasznos volt számára.  A vendégség után azonban az asszony eltűnt.

Az idős szomszédnak feltűnt az idős nő eltűnése, ezért értesítette a rendőrséget.

A házban sajátos szagot éreztek és egy véres kabátot is találtak.

A tulajdonos először azt mondta, hogy a kutyák hozták be a véres holmikat, az anya pedig már régen hazament.

Azonban később bevallotta, hogy a kijevi lakás miatt vesztek össze. Az asszony állítólag azt mondta, hogy Andrij nem kívánatos gyermek volt.

Anya ezen szavai annyira feldühítették a férfit, hogy először áramütéssel akarta megölni a nőt. Amikor ez nem sikerült, Andrij halálra késelte őt. Később darabokra vágta édesanyja testét.

Éjszaka testdarabokat kivitte az erdőbe és különböző helyeken temette el. De a fej, mint egy trófea, otthon maradt.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!