Események | 2021. 07. 20. – 13:47 |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a Técsői Kerületi Rendőrség munkatársai vizsgálják azt a közlekedési balesetet, melynek következtében meghalt egy 57 éves helyi lakos.

A rendőrök előzetes letartóztatásba helyezték a cserbenhagyó gázolót. 

Július 18-án este a Técsői Kerületi Rendőrséghez az orvosoktól érkezett bejelentés arról, hogy egy balesetet szenvedett férfit szállítottak a kórházba.

Az eset vizsgálata során a rendőrök megállapították, hogy a 23 éves csománfalvi (Чумальово, Técsői járás) férfi ittas állapotban a Mercedes-Benz típusú gépkocsit vezetve elütött egy kerékpárost, aki vele szembe közlekedett.

A sofőrön kívül az autóban még ketten ültek, akik a kórházba szállították a sérültet,

aki sajnos belehalt a sérüléseibe.

A bűncselekmény súlyosságának tudatában a 23 éves sofőr rábeszélte 20 éves barátját, hogy vállalja a hibát a kerékpáros haláláért, mert mielőtt a kocsi volánja mögé ült volna, a férfi alkoholt fogyasztott.

A fiatalember belegyezett, és hamis tanúvallomást adott a rendőröknek. Miután a tisztviselők elvégezték a szükséges nyomozási intézkedéseket, megállapították az igazságot, és kiderítették, mi történt valójában aznap este.

Az összegyűjtött bizonyítékok súlya alatt a fiatalember maga is elismerte, hogy valójában nem ő ült a volánnál.

Az ügyben több büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy balesetet okozott egy bedrogozott kiskorú Ungváron. Július 18-án kijevi idő szerint körülbelül 11 órakor a rendőrökhöz bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron, a Tlehasz utcában közlekedési baleset történt. 


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!