police.hu

| 2021. 07. 03. – 09:13 | Magyarország |
A rendőrök az ellenőrzés alatt a jármű közelében árucsempészetből származó 5239 doboz magyar adó-és zárjegy nélküli cigarettát találtak. Fotó: Police.hu

Hirdetés

A lefoglalt dohányáru értéke közel tízmillió forint.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai vontak intézkedés alá 2021. június 27-én Sonkád és Botpalád között egy földúton közlekedő személygépkocsit, és az abban utazó 28 éves férfit, közölte a Police.hu.

A rendőrök az ellenőrzés alatt a jármű közelében árucsempészetből származó 5239 doboz magyar adó-és zárjegy nélküli cigarettát találtak.

A rendőrök a 28 éves férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre, és a közel tízmillió forint értékű jövedéki termékkel együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk róla, hogy a magyar rendőrök az alapos ellenőrzés során Újkenézen egy lakóingatlanhoz tartozó melléképületben több mint 16000 doboz, mesterkartonokba és nylon zsákba csomagolt magyar adó- és zárjegy nélküli, feltehetően árucsempészetből származó cigarettát találtak. A 39 éves férfit a harmincegymillió forintot meghaladó dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!