Kárpátinfo hetilap


| 2021. 07. 03. – 13:33 | Kárpátalja |
Színpompás ballagási ünnep keretében búcsúzott el 13 gyermek a Badalói Édenkert Óvodától.

Hirdetés

Színpompás ballagási ünnep keretében június 26-án elbúcsúzott a Badalói Édenkert Óvodától az a 13 gyermek, akik számára szeptember 1-től már az iskolapad jelenti a nagybetűs életet. Örömteli, hogy a legtöbb közülük a helyi, a gróf Gvadányi József nevét viselő magyar nyelvű általános iskolában kezdi meg a remélhetőleg már nem online formátumban zajló tanévet.

Az eseményen Pápai Szilvia óvodavezető és Szalai Imre, településünk elöljárója tolmácsolta jókívánságait a gyerekek és szüleik felé. A ballagók cserébe az alkalomhoz illő zenés, táncos, verses összeállítással örvendeztették meg az ünnepi eseményre szép számban ellátogató szülőket, nagyszülőket, hozzátartozókat.

Mit is kívánhatnánk az ünnepelteknek? Elsősorban azt, hogy legyenek mindig ilyen mosolygósak és vidámak, mint ma, tanuljanak szorgalmasan, szeressék az iskolájukat, szülőfalujukat, tiszteljék az időseket, településünk értékeit és hagyományait, fogadják meg szüleik és nagyszüleik intelmeit, becsülettel és tisztességgel éljék meg gyermekkorukat. Amennyiben így lesz, akkor biztosan hasznos tagjaivá válnak magyar nemzetünknek, és bárhová sodorja őket az élet vihara, megállják majd a helyüket!

Isten áldja és kísérje utatokat!

Jakab Lajos, a KMKSZ Badalói Alapszervezetének elnöke

Hirdetés


  • A cikk a Kárpátinfo hetilap 25. évfolyamának 26. számában jelent meg.
  • Hetilapunkat megvásárolhatja terjesztőinknél, illetve előfizetheti a postán.
  • A Kárpátinfo hetilapot ONLINE is előfizetheti!
  • Lapunkat elolvashatja PDF formátumban is.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!