Események | 2021. 07. 30. – 13:31 |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Az Ungvári Kerületi Rendőrség munkatársai azonosították azt férfit, aki Ungváron egy tömbház udvarában egy játékra invítálta a gyerekeket, és miközben a kiskorúak teljesítették az utasításait, a férfi ellopta a kerékpárjukat és a mobiltelefonjukat.

Július 27-én Ungváron a rendőrökhöz az Új lakónegyedben élő szülők fordultak.  

A helyszínre érkező rendőröknek a felnőttek elmondták, hogy három gyermek a tömbház udvarában játszott, amikor egy ismeretlen férfi odament hozzájuk.

Az illető beszélt a lányokkal, és játékot ajánlott nekik, az általa szervezett verseny győztesének pedig pénzt ígért.

Amikor a gyerekek követni kezdték az utasításait, a férfi elvette a telefonjukat és a kerékpárjukat, majd eltűnt az udvarból.

A tettest a térfigyelő kamerák rögzítették, a két 11 éves kislány pedig felismerte a férfit a felvételeken. 

Mivel a 41 éves gyanúsított több korábbi vagyoni bűncselekményt is elkövetett már, a rendőrök tudták, hol keressék.

Néhány óra alatt elkapták a tolvajt, az ellopott tárgyakat pedig lefoglalták, s a szükséges intézkedések után visszaadják a tulajdonosoknak.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak, még tart a vizsgálat – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy nyugdíjasokat rabolt ki egy roma férfi Kárpátalján. Kárpátalján július 27-én kijevi idő szerint körülbelül 16:50 órakor a Técsői Kerületi Rendőrséghez egy 80 éves bustyaházai (Буштино) asszony fordult segítségért. A nyugdíjas elmondta, hogy kirabolták őket.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!