Kárpátinfo.net


| 2021. 08. 13. – 11:49 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

A Beregszászi Kerületi Rendőrség munkatársai házkutatást tartottak Nagyszőlősön egy 38 éves lakosnál. A házában találtak egy kender termesztésre alkalmas helyiséget, valamint nyers és szárított kenderszárakat.

A Beregszászi Kerületi Rendőrség munkatársai bíróság által engedélyezett házkutatást tartottak egy 38 éves nagyszőlősi lakosnál.

A nyomozási akciót annak érdekében hajtották végre, hogy bizonyítékot szerezzenek a kábítószer -bűncselekményben érintett személlyel kapcsolatban, mivel az operatív munka során a rendőrség tájékoztatást kapott arról, hogy a férfi kábítószer-termesztéssel foglalkozik.

A 38 éves, korábban elítélt nagyszőlősi férfi házában a rendőrök szellőzőrendszerekkel, fűtőberendezésekkel, speciális világítással és szigeteléssel ellátott helyiséget találtak.

A férfi minden feltételt megteremtett a kábítószer-tartalmú kannabisznövények termesztéséhez.

A ház többi helyiségében a rendőrök szárított kenderszárakat, kábítószer-tartalmú növényültetvényeket, a kábítószerek aprítására és füstölésére szolgáló eszközöket, valamint elektronikus mérlegeket találtak.

Minden tárgyi bizonyítékot szakértői vizsgálatra küldtek.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 309. cikkelye (illegális kábító-birtoklás) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Még tart a nyomozás - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy egy nap alatt kétszer raboltak ki egy férfit Odesszában. A 35 éves odesszai férfit első alkalommal egy 24 lány rabolta ki.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!