Karpat.in.ua
| 2021. 08. 22. – 16:26 | Ukrajna |
 Valerij Zaluzsnij hadsereg-főparancsnok szerint az ukrán hadseregnek készen kell állni a támadó hadműveletekre, hogy felszabadítsa  Ukrajna megszállt területeit. Fotó: Internet

Hirdetés

Valerij Zaluzsnij hadsereg-főparancsnok szerint az ukrán hadseregnek készen kell állni a támadó hadműveletekre, hogy felszabadítsa  Ukrajna megszállt területeit.

Az ukrán fegyveres erőknek fejlődniük, tökéletesedniük kell, és fel kell készülniük a támadó hadműveletekre Ukrajna megszállt területeinek a felszabadítása érdekében

– jelentette ki Valerij Zaluzsnij hadsereg-főparancsnok vasárnap az Ukrajna 30. Védők elnevezésű nemzeti fórumon, adta hírül a Karpat.in.ua az RBC.ua hírportálra hivatkozva.

A jelentés szerint Zaluzsnij előadásában emlékeztetett arra, hogy Kelet-Ukrajnában folytatódik a háború, szinte naponta halnak és sebesülnek meg katonák.

„Nagyon szeretném, hogy az ukrán fegyveres erők mindent megkapnának az államtól: megfelelő fegyverzetet és haditechnikát. A fegyveres erőknek fejlődniük kell, tökéletesíteniük a harcászati felkészültségüket”

– mutatott rá. Mint hangsúlyozta,

„a legfontosabb – a felkészülés a támadó hadműveletekre a megszállt területek felszabadítása érdekében.”

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdetés