Mozaik | 2021. 09. 14. – 13:00 |
A romániai asszony észre sem vette, hogy mi történt, a rendőrök szóltak neki. Fotó: Internet

Hirdetés

Megpróbálta barátnőjére hárítani az ikrei halálát a romániai édesanya, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit - írta meg a Borsra hivatkozva az Origo.

Ploiesti városában, a kétéves ikrek, Moise Cristian Petrice és Beatrice-Erica Petrice 10 emelet magasból zuhantak a halálba egy lakóházból.

A tragédia idején a lakásban állítólag az édesanya barátnője vendégeskedett, de a baleset idején senki sem vigyázott a kicsikre. 

Idővel mindkét nő teljesen máshogy emlékezett vissza a történtekre. Az édesanya elmondása szerint visszavonult nagyobbik fiával a másik szobába, gyermekeire pedig barátnője vigyázott. 

Elmondása szerint később kiment, hogy megnézze ikreit, de a szoba fel volt dúlva teljesen, a matracok kifordítva, az ablak tárva-nyitva. 

Az anya a barátnőjét teszi felelőssé a történtekért,

mivel szerinte az ikrek nem tudtak volna ilyen felfordulást csinálni és kinyitni az ablakot, ráadásul kislánya lába sérült volt és járni is nehezen tudott. 

Szerinte barátnője kábítószert is fogyaszthatott, a barátnőt kivizsgálták és nem fogyasztott tiltott szereket.

Állítása szerint nagyon odafigyelt a gyerekekre. 

Az édesanya története viszont nem állja meg a helyét, mivel bizonyítottan facebook élő videózott egészen addig, amíg a rendőrök nem kopogtattak az ajtaján, hogy baj van. 

A rendőrség eljárást indított gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával.

Hirdetés

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!