Hirado.hu
| 2021. 09. 16. – 15:00

Vélhetően egy 71 éves louisianai ember maradványait találták meg egy 228 kilogrammos aligátorban – jelentette be a St. Tammany megyei seriff.

A több mint 3,5 méteres hüllő befogásával végződött a Timothy Satterlee utáni kutatás, akit utoljára augusztus 30-án látott a felesége, amint egy aligátor rátámad New Orleanstól mintegy 55 kilométerre északra lévő otthonuk közelében - írja a Hirado.

A baleset egy nappal azután történt, hogy a hatalmas erejű Ida hurrikán lecsapott az Egyesült Államok Mexikói-öböl-parti államaira, és pusztító áradásokat okozott.

„Az aligátort hétfőn találták meg a louisianai környezetvédelmi minisztérium engedélyével, vadászok által kihelyezett csapdában” – írta a seriff hivatala.

A gyomrában vélhetően emberi maradványokra bukkantak, egyelőre vizsgálják, hogy azonosíthatók-e az eltűnt Timothy Satterlee-vel.

Satterlee felesége a hatóságnak elmondta, hogy látta, amint egy óriási aligátor a férjére támad otthonuk közelében. Közbelépett, hogy megvédje, majd csónakba ült, hogy segítséget szerezzen.

Amikor visszatért, a férjét már nem találta meg

– írta a seriff hivatala augusztus 30-i közleményében.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!


Hirdetés


Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!
Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.
Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek