Politika | 2021. 09. 23. – 16:00 |
12 lövés, három a sofőrt találta el, itt van maguknak az országban történő változások ára, itt van maguknak a reformok ára – jelentette ki Volodimir Zelenszkij. Fotó: Internet

Hirdetés

12 lövés, három a sofőrt találta el, itt van maguknak az országban történő változások ára, itt van maguknak a reformok ára – jelentette ki Volodimir Zelenszkij elnök az ENSZ 76. Közgyűlésén mondott beszédében, adta hírül csütörtökön a korrespondent.net hírportálra hivatkozva a Karpat.in.ua.

A jelentés szerint Zelenszkij elmondta, hogy New York-i idő szerint három órakor több tucat telefonhívást kapott, hogy merényletet hajtottak végre az elnöki főtanácsadó ellen.

„12 lövés, három a sofőrt találta el. Itt van maguknak az országban történő változások ára, itt van maguknak a reformok ára” – hangsúlyozta.

Szerencsére Szerhij él, szerencsére jelenleg a sofőr élete sincs veszélyben – tette hozzá. Megjegyezte, hogy nem tipikus lesz a beszéde az ENSZ-ben, de biztosan mindenki számára hasznos.

Még az ENSZ-ben tartott beszéde előtt az elnök újságíróknak nyilatkozva kifejtette, hogy nyugodtan viszonyul bármilyen fenyegetéshez, de számára úgy tűnik, hogy ez már átmenet egy másik szintre az egyes csoportoknak a hatalomhoz való viszonyát illetően.

„Úgy gondolom, hogy feltétlenül reagálni fogunk, de csak a törvények szintjén, abszolúte igazságosan,

és ki fogunk állni az ukrán állampolgárok érdekei mellett, mert tőlük kaptuk a jogot az ország átalakítására” – hangoztatta Volodimir Zelenszkij.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.