Események | 2021. 09. 24. – 13:21 |
Kárpátalján, Nagyszőlős közelében egy kamion sofőrje elütött két gyalogost. Egyikük az intenzív osztályon életét vesztette. Fotó: Nemzeti Rendőség

Hirdetés

Kárpátalján, Nagyszőlős közelében egy kamion sofőrje elütött két gyalogost. Egyikük az intenzív osztályon életét vesztette. Az ügyben büntetőeljárást indítottak.

Szeptember 23-án kijevi idő szerint 22 órakor a 102-es segélyhívó számra bejelentés érkezett egy 34 éves ungvári járási férfitól. A Mercedes Benz típusú kamion sofőrje elmondta, hogy Felsőveresmarton  (Велика Копаня) elütött két gyalogost.

A helyszínre érkezett nyomozók megállapították, hogy a gázolás pillanatában a két férfi az út szélén gyalogolt. A balesetben megsérült 53 éves száldobosi (Стеблівка) férfit a nagyszőlősi kórházba szállították. Sajnos a másik sérült, az 51 éves huszti férfi az intenzív osztályon életét vesztette.

Az eset vizsgálata során kiderült, hogy a sofőr józanon vezetett. A kamiont a Beregszászi Kerületi Rendőrség büntetőparkolójába szállították. Az ügyben még folyik a nyomozás - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.