Mozaik | 2021. 09. 27. – 14:00 |
A rendőrség közlése szerint a nő gyógyszer-túladagolásra kényszerítette gyermekeit. Fotó: Internet

Hirdetés

Az Egyesült Államokban, Arizonában egy nő meggyilkolta két lányát, mert azt hitte róluk, hogy koronavírus-fertőzöttek. A rendőrség közlése szerint a nő gyógyszer-túladagolásra kényszerítette gyermekeit.

A rendőrség közölte az üggyel kapcsolatban, hogy letartóztattak egy nőt Phoenix városában, mivel a két lányát gyógyszer-túladagolásra kényszerítette, mert azt hitte róluk, hogy Covid-betegek – írta a Fox10-re hivatkozva a Hirado.

A kislányok apja hívta a 911-et, és közölte, hogy a gyermekei meghaltak.

A helyi rendőrség közlése szerint az anya állítólag azt mondta, hogy azt hitte, a lányai koronavírus-fertőzésben szenvednek, ezért elszigetelte őket a hálószobájukban, és gyógyszerekkel gyógyította őket, hogy segítsen nekik aludni.

A rendőrök a házban megtalálták az anyát, akin számos saját magának okozott szúrt sebet találtak. A nyomozás során nyugtatókra és fájdalomcsillapítókra bukkantak a házban és az áldozatok ágyánál – közölte a helyi rendőrség.

A 35 éves Retta Cruse-t letartóztatták a két kislánya, a 9 éves Aleyah és a 4 éves Royal McIntyre meggyilkolása miatt,

és kétrendbeli, elsőfokú gyilkossággal vádolják.

Később a kórházban a vádlott beismerte, hogy részt vett a lányok életének kioltásában, és hogy magával is végezni akart.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.