Közélet | 2021. 09. 27. – 10:00 |
A demográfiai helyzet és meggondolatlan döntések miatt nagymértékben csökkenhet az ukránok nyugdíja - jelentette ki Marina Lazebna. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Nagymértékben csökkenthetik az ukránok nyugdíját; Szinte felismerhetetlenségig roncsolódott a kamionnal ütközött kisbusz - FOTÓK; Megvizsgálták a pokol kútjának fenekét, és ijesztő dolgokra bukkantak; Megvakította, felgyújtotta, savval napokig egy pincében kínozta szerelmi riválisát a Taxi című film sztárja; Beszélgetés Szeljancsin László vállalkozóval - Minden, ami autójához kell. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. szeptember 25-26-án.

Nagymértékben csökkenthetik az ukránok nyugdíját

A demográfiai helyzet és meggondolatlan döntések miatt nagymértékben csökkenhet az ukránok nyugdíja - jelentette ki Marina Lazebna. Jelenleg Ukrajnában a nyugdíjak a fizetések 30%-ának felel meg, a jövőben azonban 20% ​​-ra csökkenthetik a nyugdíjakat. Ennek okai a demográfiai helyzet és a meggondolatlan döntések - jelentette ki Marina Lazebna szociálpolitikai miniszter egy kerekasztal-beszélgetésen.

Szinte felismerhetetlenségig roncsolódott a kamionnal ütközött kisbusz - FOTÓK

Öten meghaltak egy balesetben, amely Abony térségében történt péntek délután - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Az M4-es autóút 89-es kilométerénél egy Budapest irányából Szolnok felé tartó kistehergépkocsi hátulról egy kamionnak ütközött - írták. A furgonban öt ember vesztette életét. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Megvizsgálták a pokol kútjának fenekét, és ijesztő dolgokra bukkantak

Először vizsgálták meg a Barhout, a jemeni "pokoli kút" fenekét: a 112 méter mély üregben a kutatók kígyókra, elpusztult madarakra és barlangi gyöngyökre bukkantak - a legendák ellenére természetfeletti jelenségekre viszont nem. Nyolc barlangkutató ereszkedett le kötélen az üregbe az elmúlt héten. A csapat víz-, kőzet- és talajmintát, valamint állati maradványokat gyűjtött.  Ezek vizsgálatának eredményeit hamarosan nyilvánosságra hozzák.

Megvakította, felgyújtotta, savval napokig egy pincében kínozta szerelmi riválisát a Taxi című film sztárja

Saïd Bogota, a Taxi 5 és a Franciaországban óriási sikerű Pattaya című filmekben játszott szerepeiről ismert színész a múlt hét óta áll az Essonne megyei törvényszék előtt egy szerelmi féltékenységből fakadó büntető ügy fő vádlottjaként. Az ügyről és a kegyetlen bűncselekmény részleteiről a Le Figaro számolt be. A tegnapi utolsó tárgyalási napon ítéletet hozott a bíró, a színész 16 év börtönt kapott.

Beszélgetés Szeljancsin László vállalkozóval - Minden, ami autójához kell

Szeljancsin László szenvedélyesen rajong a gépkocsikért. A beregszászi autótulajdonosok jól ismerték eddigi üzletét, amely a Méhes-palota mellett volt. Nemrég gondolt egy merészet, és üzletét átköltöztette. Ma már a Bohdan Hmelnickij utcán található boltjában várja vásárlóit.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.