Közélet | 2021. 09. 28. – 08:34 |
Karbantartási munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be az M3-as autópálya több szakaszán október 4-ig. Fotó: Internet

Hirdetés

Karbantartási munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be az M3-as autópálya több szakaszán október 4-ig - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-t.

A társaság szakemberei terelőelem-javítást, sövényvágást és burkolatjelfestést végeznek az autópályán október 1-jéig - tartalmazza a közlemény.

Hozzátették: a terelőelem-javítási munkálatokhoz szükséges sávelhúzás a Budapest felé vezető oldalon a 22-es és 28-as kilométer között várhatóan október 4-ig fog tartani.

Sövényvágást az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 35-ös és 69-es kilométer között több helyszínen, burkolatjelfestést szintén ezen az oldalon szeptember 29-én, szerdán a 13-14-es kilométernél, szeptember 30-án, csütörtökön a 127-128-as kilométernél végeznek a szakemberek forgalomkorlátozás mellett - tették hozzá.

A társaság arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások csökkentése érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba,

illetve indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon - olvasható a közleményben.

Hirdetés

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.