Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 10. – 07:43 | Ukrajna |
Ukrajnában, Dnyipróban egy részeg tinédzser molesztált egy 12 éves lányt. A járókelők észrevették ezt, és úgy döntöttek, megleckéztetik a fiatalt. Fotó: Unian.net

Hirdetés

Ukrajnában, Dnyipróban egy részeg tinédzser molesztált egy 12 éves lányt. A járókelők észrevették ezt, és úgy döntöttek, megleckéztetik a fiatalt.

A szemtanúk szerint a fiú részeg volt. A tinédzser bocsánatot kért, az erről szóló videót a városi Telegram-csatornán tették közzé - írja az Unian.net.

A lány eltűnt, és állítólag nem fordult a rendőrséghez, ám a fiút mégis megbüntették. A "nevelési munkát" a helyi lakosok végezték. Zöld festékkel öntötték le az arcát, és arra kényszerítették, hogy ígérje meg, hogy többet nem csinál ilyet.

A fiú megmondta a teljes nevét, és azt, hogy molesztált egy lányt, és felszólított mindenkit, hogy ne ismételjék meg a hibáit.

"Senkinek sem tanácsolom ezt, mert mindenkit megbüntetnek" – jegyezte meg a tinédzser.

A publikációhoz fűzött megjegyzésekben a netezők különböző lehetőségeket kezdtek írni a videó "hősének" életkorára vonatkozóan: 14 és 18 év közötti korra tippeltek, de az egyik felhasználó felismerte benne az osztálytársát, és tisztázta, hogy 16 éves és árva, csak a nagymamája vigyáz rá.

Ami magát a lányt illeti, akit megpróbált megerőszakolni, ő, ahogy a hozzászólásokban írják, még csak 12 éves.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.