Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 11. – 10:21 | Kárpátalja |
A sértett és 56 éves bátyja között családi veszekedés tört ki, melynek során az utóbbi egy konyhakést ragadott és mellkason szúrta ellenfelét. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján az ilosvai rendőrség munkatársai bűnügyi nyomozást indítottak egy férfi szándékos meggyilkolása ügyében Ilonca (Ільниця) településen.

A bűncselekménnyel gyanúsítottat az eljárási rend szerint őrizetbe vették.

Január 10-én kijevi idő szerint körülbelül 14:40 órakor a rendőrséghez egy 49 éves férfi haláláról érkezett bejelentés. A feljelentő elmondta, hogy holtan találta hozzátartozóját.

A helyszínre érkezett nyomozók és az orvosok megvizsgálták a férfi holttestét. Kiderült, a férfit mellkason szúrták.

A rendőrök a helyszínen nyomozást folytattak, és megállapították a bűncselekmény előzetes körülményeit.

Kiderült, hogy a sértett és 56 éves bátyja között családi veszekedés tört ki, melynek során az utóbbi egy konyhakést ragadott és mellkason szúrta ellenfelét.

Az eset következtében a 49 éves iloncai lakos a mentők kiérkezése előtt belehalt a sérülésébe.

A rendőrök az 56 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezték. Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 115. cikkelye (szándékos gyilkosság) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy holtan találták meg a folyóba esett kisfiút. A megáradt folyóba esett 13 éves kisfiút a szerencsétlenség helyétől 10 km-re találták meg.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés