Origo
| 2022. 01. 13. – 11:16 |
Joe Biden népszerűsége az amerikai választók körében folyamatosan csökken a demokrata elnök elhibázott intézkedései miatt, jelenleg pedig 33 százalékon áll egy friss felmérés szerint. Fotó: Internet

Hirdetés

Joe Biden népszerűsége az amerikai választók körében folyamatosan csökken a demokrata elnök elhibázott intézkedései miatt, jelenleg pedig 33 százalékon áll egy friss felmérés szerint - számolt be róla a Newsmax-rahivatkozva az Origo.

A Quinnipiac University legfrissebb felméréséből kiderül, hogy mostanra már csak az amerikaiak egyharmada tekint pozitívan az Egyesült Államok demokrata elnökének eddigi munkásságára.

Mindeközben a válaszadók 53 százaléka negatív véleménnyel van Bidennról.

Érdekes az is, hogy a megkérdezettek 50 százaléka szerint Biden pontosan úgy teljesít, ahogyan azt várták tőle, vagyis az amerikaiaknak eddig sem voltak túl nagy várakozásai az amerikai elnök irányában. 39 százalékuk úgy gondolja, hogy Biden alulteljesítette az előzetes várakozásukat,

míg 7 százalék szerint a vártnál jobban teljesít.

A demokraták körében Biden népszerűsége továbbra is relatíve magasan, 75 százalékon áll, azonban ez is jelentős csökkenés a novemberi 87 százalékhoz képest.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.