Hirado.hu
| 2022. 01. 13. – 15:30 |

Meglehetősen kellemetlen órákat élt át az a betörő, aki beszorult az általa kinézett ház kéményébe, Amerikában

Meglehetősen kellemetlen órákat élt át az a betörő, aki beszorult az általa kinézett ház kéményébe, Amerikában. Fotó: Internet

Hirdetés

Meglehetősen kellemetlen órákat élt át az a betörő, aki beszorult az általa kinézett ház kéményébe, Amerikában. A helyszínre érkező tűzoltóknak teljesen szét kellett bontaniuk a nappali falát a kandalló fölött, hogy kiszabadítsák.

Egészen komikusra sikeredett egy rablás a marylandi Silver Springben, az elkövető valószínűleg a betörések történetének valaha volt egyik legemlékezetesebb hibáját követte el - írja a Hirado.

Egy férfi január 8-án hajnalban furcsa hangokat hallott a nappalija felől.

Betörőre gyanakodott, ennek rendje és módja szerint értesítette is a rendőrséget.

A kiérkező járőrök azonban a helyszínen nem találtak betörésre utaló nyomokat, ezért elmentek. Egy óra múlva azonban a tulajdonos visszahívta őket, mert továbbra is hallotta a különös zajokat – számolt be róla a New York Post.

Amikor a rendőrök másodszor is a helyszínre értek, felkeltette a figyelmüket, hogy a ház kéményének tetejéből hiányzik egy kis darab. Elindultak hát a nyomon, nem sokkal később pedig a járatban a magatehetetlenül vergődő behatolót is megtalálták.

A helyszínre nem sokkal később a tűzoltók is megérkeztek, akiknek másfél óra alatt sikerült kiszabadítaniuk a kéménybe szorult férfit,

aki kisebb sérüléseket szenvedett, ezért kórházba szállították.

Ehhez azonban a nappali falát is meg kellett bontaniuk. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, egyelőre nem történt vádemelés az ügyben.

Hirdetés

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.