Karpat.in.ua
| 2022. 01. 13. – 13:22 | Oroszország |
Az amerikai szankciók bevezetése Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen olyan minden határon túlmenő intézkedés lenne, ami a kapcsolatok megszakításával lenne egyenértékű. Fotó: Internet

Hirdetés

Az amerikai szankciók bevezetése Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen olyan minden határon túlmenő intézkedés lenne, ami a kapcsolatok megszakításával lenne egyenértékű – közölte Dmitrij Peszkov orosz elnöki sajtótitkár csütörtökön az rbc.ua hírportál a TASZSZ hírügynökségre hivatkozva, melyet a Karpat.in.ua idéz.

A jelentés szerint a Kreml szóvivője arról is biztosított, hogy Oroszország részéről elkerülhetetlenül megfelelő válasz következik, ha az USA szankciókat vezet be Putyinnal szemben.

Úgy vélte, az amerikai kongresszusnak beterjesztett újabb oroszellenes szankciótervezet „nyomásgyakorlási kísérlet Moszkvára”.

Mint Peszkov hangsúlyozta, „ez a próbálkozás eleve értelmetlen, mert szankciókról van szó, amelyek a lényegüket tekintve és az elkerülhetetlen megfelelő válaszreakciót figyelembe véve tulajdonképpen a kapcsolatok megszakítására irányuló kezdeményezésnek felelnek meg. Ezeket a megfogalmazásokat nem lehet másképp értelmezni” – mutatott rá a Kreml szóvivője.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Danilov tudja, Putyin milyen sorsot szán Ukrajnának. Az orosz elnök el akarja pusztítani Ukrajnát és újjá akarja teremteni a szovjet birodalmat – mondta Danilov. 

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés