Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 14. – 10:50 | Kárpátalja |
Az áldozat házában a holttestét, a gyanúsított házában pedig az áldozat személyes tárgyai és iratait találták meg. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

A Kárpátaljai Megyei Rendőrség nyomozói feltárták az eltűntnek nyilvánított 37 éves ungvári nő meggyilkolását.

A nő életét kioltó gonosztevőt eljárási rend szerint őrizetbe vették.

Kárpátaljai Megyei Rendőrség Bűnügyi Osztályának munkatársai január 12-én felderítették a 37 éves ungvári nő meggyilkolását. A nő eltűnését ismerőse jelentette be január 10-én. Elmondása szerint barátnője nem jelent meg a munkahelyén, és nem vette fel a telefont.

A feljelentő kijelentette, hogy több napja nem tud kapcsolatba lépni vele.

A nyomozók kihallgatták a keresett személy barátait, ismerőseit, szomszédait és felállították a feltételezett gyanúsítottak körét. A rendfenntartók a teljes bizonyítékbázis ellenőrzését követően megtaláltak azt a személyt, akinek köze lehetett a nő eltűnéséhez.

A rendőrség nyomozni kezdett egy nős, 30 éves férfi után, aki viszonyt folytatott az áldozattal.

Miután elegendő bizonyítékot gyűjtöttek a nő eltűnésében való részvételére, a rendőrök átkutatták őt és a lakását. Az áldozat házában a holttestét, a gyanúsított házában pedig az áldozat személyes tárgyai és iratait találták meg.

A gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték. Ellene szándékos gyilkosság miatt indítottak eljárást. A férfit 15 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy holtan találták az eltűnt ungvári nőt. Holtan találták azt az ungvári nőt, aki még a múlt év decemberében tűnt el.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés