Karpat.in.ua
| 2022. 01. 17. – 19:00 | Ukrajna |
Melinda Simmons kijevi brit nagykövet szerint Ukrajna politikai vezetőinek a külső fenyegetés visszaverésére kellene koncentrálniuk, nem pedig egymással konfliktálódniuk. Fotó: Internet

Hirdetés

Melinda Simmons kijevi brit nagykövet Petro Porosenko volt elnök tézisét megismételve kijelentette, hogy Ukrajna politikai vezetőinek a külső fenyegetés visszaverésére kellene koncentrálniuk, nem pedig egymással konfliktálódniuk – írta a diplomata a Twitteren hétfőn, adta hírül a strana.news hírportálra hivatkozva a Karpat.in.ua.

A jelentés szerint a nagykövet bejegyzésében arra figyelmeztetett, hogy „Ukrajna minden politikai vezetőjének most össze kell fognia az orosz agresszióval szemben.

Jelenleg fontos ennek a szem előtt tartása, nem pedig a belpolitika polarizálódására koncentrálni.”

A hírportál emlékeztetett arra, hogy Porosenko korábban is többször tett a Simmonséhoz hasonló kijelentéseket.

Nevezetesen azt mondta, azért tér vissza Ukrajnába, hogy biztosítsa az ország egységét és elrettentse Putyint az agressziótól.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy a hazaárulással gyanúsított Porosenko Kijevbe érkezett. Megérkezett Kijev Zsuljani repülőterére hétfő reggel Varsóból a hazaárulással gyanúsított Petro Porosenko volt elnök. 

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.