MTI

| 2022. 01. 17. – 10:08 |
Lőszerekre és egy riasztófegyverre bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai két személyautóban a tiszabecsi magyar-ukrán határállomáson. Fotó: Internet

Hirdetés

Lőszerekre és egy riasztófegyverre bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai két személyautóban a tiszabecsi magyar-ukrán határállomáson - közölte a hatóság megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

Simon-Fodor Henriett közleményében azt írta, az egyik ukrán sofőr járművében a csomagtartókárpit alatt egy fegyvertusra is rögzíthető lőszertartó tokban tíz darab, különböző típusú sörétes lőszert találtak az ellenőrzés során a pénzügyőrök.

A férfi azt mondta, hogy birtoklásukhoz van engedélye, de azokat nem tudta bemutatni.

Egy másik autóban a sofőr ajtajának gyári rekeszében, illetve a középső kartámasz alatti tárolóban negyvenegy darab kilenc milliméteres lőszerre és hozzájuk illő gázriasztófegyverre bukkantak az egyenruhások - ismertette a szóvivő.

A NAV munkatársai a fegyvert, a lőszereket és a sofőröket átadták a rendőrségnek.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy lőfegyverrel kereskedő férfit vettek őrizetbe Beregszászban. A rendőrök őrizetbe vettek egy beregszászi férfit, aki egy karabélyt akart eladni. 

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.