Origo
| 2022. 01. 18. – 15:30 |

2021-ben 54 millió dolláros bevételével egy 23 éves amerikai sztár, MrBeast lett a platform leggazdagabbja

2021-ben 54 millió dolláros bevételével egy 23 éves amerikai sztár, MrBeast lett a platform leggazdagabbja. Fotó: Internet

Hirdetés

2021-ben 54 millió dolláros bevételével egy 23 éves amerikai sztár, MrBeast lett a platform leggazdagabbja - írja a Lad Bible

A YouTube-sztárnak, valódi nevén Jimmy Donaldsonnak hatalmas projektjei voltak az elmúlt évben, amelyek között a Netflix nagy sikerű Squid Game újraalkotása is szerepelt a csatornáján - közli az Origo.

A listát összeállító Forbes szerint MrBeast 2021-es hozama a legtöbb, amit valaha elértek a YouTube-on. 

2020-ban egy „Ryan's World" néven ismert Ryan Kaji vezette az induló listát, de MrBeast tavalyi összesített száma a hírek szerint ennek több mint duplája. 

2021 folyamán Donaldson követői bázisa 50 millióról 88 millióra nőtt, jelenleg ő rendelkezik a nyolcadik legtöbb feliratkozóval a teljes YouTube-csatornán.

Videóit több mint 14 milliárdszor nézték meg, miközben rajongói és előfizetői ráhangolódtak vírusos kedveskedésére és gyakran furcsa versenyeire, amelyeken valódi emberek versengenek pénzdíjakért. 

Squid Game-videóját alig több mint egy hónap alatt 200 millióan nézték meg, ami közel áll ahhoz a számhoz, ahányan magát a dél-koreai műsort valójában megnézték. 

A youtuber gazdagok listáján MrBeast mögött Jake Paul youtuber és profi bokszoló foglalja el a helyet.

A harmadik helyen 38 millió dollárral Markiplier áll.

Jake Paul bátyja, Logan a kilencedik helyen végzett, miután júniusban kiállítási összecsapást vívott a bokszlegenda Floyd Mayweather ellen. Az idősebb Paul testvér is sikert aratott Impaulsive podcastjával, amelyet 2021-ben több mint 100 millióan néztek meg.

Hirdetés

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.