Hirado.hu
| 2022. 01. 20. – 13:30 | Magyarország |
Készpénzzel és ékszerekkel volt kitömve annak a betörőnek a zsebe, akit a rendőrség a hónap elején elfogott. Fotó: Internet

Hirdetés

Készpénzzel és ékszerekkel volt kitömve annak a betörőnek a zsebe, akit a rendőrség a hónap elején elfogott. A férfin gyorsan kattant a bilincs, a sértett kilétét azonban még mindig homály fedi.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 50 éves férfi január 4-én egy kőbányai házba próbált meg betörni, azonban megzavarták, és a helyszínről elmenekült – számolt be róla a police.hu-ra hivatkozva a Hirado.

Az egyenruhások a helyszín közelében elfogták a férfit, akinél lopott ékszereket, valamint nagyobb mennyiségű készpénzt találtak,

amik feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származnak.

A rendőrség eljárást indított és kéri, hogy akitől képeken látható medált vagy medálokat eltulajdonították vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan érdemi információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.