Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 20. – 14:03 | Ukrajna |
Ukrajnában a kijevi rendőrség munkatársai őrizetbe vettek egy 62 éves férfit, aki túszul ejtett egy lányt és két napig erőszakolta. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában a kijevi rendőrség munkatársai őrizetbe vettek egy 62 éves férfit, aki túszul ejtett egy lányt és két napig erőszakolta.

Kijevben a rendőrség őrizetbe vett egy 62 éves férfit, aki két napig fogva tartott és erőszakolt egy 25 éves nőt - írja a Fakty.com.ua.

A támadó becsapta az áldozatot, úgy csalta be az otthonába.

A nyomozás adatai szerint a férfi január 16-a óta akarata ellenére két napig fogva tartotta és erőszakolta a nőt. Mivel a nő megpróbált ellenállni, fizikai erőszakot alkalmazott vele szemben, testi sértést okozott, fojtogatta és felgyújtotta a haját.

2022. január 18-án a támadó elengedte a nőt. Ezt követően ő azonnal felvette a kapcsolatot a rendvédelmi szervekkel.

A rendfenntartóknak sikerült azonosítaniuk és őrizetbe venniük a támadót.

Kiderült, hogy egy 62 éves umanyi férfiról van szó.

A fogvatartott lakásán házkutatást tartottak, ahol megtalálták a sértett holmiját, kötelet és egyéb tárgyi bizonyítékokat. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték. Az ügyben még tart a nyomozás.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Ukrajnában elraboltak, majd a pincébe temettek egy kisfiút. Ukrajnában, Zaporizzsja megyében holtan találták a 11 éves Makszim Szamofalovot, aki 2021. augusztus 29-én tűnt el. 

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.