Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 21. – 09:01 |
Beregszászban, a Kossuth téren egy nő elhagyta pénztárcáját, amelyet egy másik lakos megtalált, majd bevitt a rendőrségre. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Beregszászban, a Kossuth téren egy nő elhagyta pénztárcáját.

Beregszászban, a Kossuth téren egy nő elhagyta pénztárcáját, amelyet egy másik lakos megtalált, majd bevitt a rendőrségre. 

Egy nő a Beregszászi Kerületi Rendőrséghez fordult,miszerint megtalált egy elhagyott pénztárcát.

A nő elmondta, hogy a pénztárcát Beregszász központjában, a Kossuth téren találta.

A rendőrök a pénztárca tartalmának átvizsgálását követően egy helyi lakos nyugdíjigazolványát, pénzét és személyes tárgyait találták meg. Ezen okmányok birtokában a rendfenntartók gyorsan megállapították, hol lakik a 72 éves nő.

A közösség egyik rendőre azonnal elment a megadott címre, hogy visszaadja a pénztárcát a nyugdíjasnak.

Amikor a rendőr odaért a lakóházhoz, a nő otthon volt, és már kétségbeesett a pénz- és iratok elvesztése miatt. Az asszony őszintén köszönetet mondott a rendőröknek és a tisztességes nőnek, aki elvitte a rendőrségre az elhagyott tárcáját.

A nő elmondta, hogy minden megtakarítása a pénztárcájában volt.

Volodimir Jakimcsuk, a beregszászi közösség rendőrtisztje hangsúlyozta, őszintén örül, hogy egy olyan közösségben dolgozhat, ahol ilyen tisztességes és segítőkész emberek élnek.

„Őszintén örülünk, hogy lakosainknak van elég türelmük a rendőrséghez fordulni és segíteni az embereken. Ugyanakkor szeretném hangsúlyozni, hogy figyeljenek személyes dolgaikra. Rendkívül kellemes olyan közösségben dolgozni, ahol az emberek ilyen jól viszonyulnak egymáshoz” – hangsúlyozta Volodimir Jakimcsuk, akit a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtószolgálata idéz.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.