Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 22. – 09:14 | Kárpátalja |
A beregszászi rendőrök elfogták azt a személyt, aki a Beregszászi járásban az egyik gazdasági épületből elektromos készülékeket lopott el.  Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

A beregszászi rendőrök elfogták azt a személyt, aki a Beregszászi járásban az egyik gazdasági épületből elektromos készülékeket lopott el.

Január 19-én Falucska (Богаревиця) község egyik lakosa tett feljelentést a beregszászi rendőrségen. A feljelentő közölte, hogy az éjszaka közepén ismeretlen személy behatolt a férfi gazdasági épületébe, ahonnan elektromos készülékeket, szerszámokat vitt el.

A rendőrök a helyszíni szemle után, illetve a feljelentővel és a helyi lakosokkal folytatott beszélgetést követően megállapították, hogy a sértett 50 éves falubelije követhette el a lopást. A rendfenntartók gyorsan megtalálták a gyanúsítottat.

Kiderült, hogy a férfi behatolt az épületbe és elvitte a számára legdrágábbnak tűnő holmikat. A vádlott bevallotta, hogy később el akarta adni az eszközöket.

Az illetékes hatóságok lefoglalták a tárgyi bizonyítékokat. Az elkövetőt betöréssel vádolják. A bűncselekmény miatt hat év börtönbüntetésre számíthat. Az ügyben még tart a vizsgálat - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.