Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 24. – 12:39 | Kárpátalja |
Az információk szerint egy 25 éves nő és egy 36 éves férfi árusította a metamfetamint. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a hétvégén a Huszti Kerületi Rendőrség munkatársai elfogtak két huszti lakost, akiket kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak. 

A Huszti Kerületi Rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai operatív tájékoztatást kaptak arról, hogy két helyi lakos részt vett metamfetamin terjesztésében a járásban.

Az operatív-keresési feladatok során egy 25 éves nőt és egy 36 éves férfit találtak meg, akik előzetes telefonos egyeztetés alapján árultak kábítószert.

Az "adag" költsége egy-másfél ezer hrivnya között mozgott.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésének ellenőrzése során több bizonyítékot gyűjtöttek össze a gyanúsítottak bűncselekményben való részvételéről. Mindkettőjüket őrizetbe vették, miközben újabb metamfetamin adagot akartak eladni.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 307. cikkelyének 2. része (Kábítószerek, pszichotróp anyagok vagy analógjaik illegális előállítása, megszerzése, tárolása, szállítása vagy értékesítése) alapján a rendőrség büntetőeljárást indított.

A gyanúsítottakat előzetes letartóztatásba helyezték.

Az ügyben még tart a nyomozás - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy kábítószert és fegyvert találtak a rendőrök egy beregvidéki férfinél. A Beregszászi Kerületi Rendőrség nyomozói illegális kábítószer-birtokláson értek egy 31 éves beregvidéki férfit. 

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.