Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 25. – 13:00 | Kárpátalja |
Jánosi településen a hulladéklerakó kialakításához kapcsolódó kivitelezési munkákat a miskolci MENTO Környezetkultúra Kft. végezheti el nettó 7,059 millió eurós ajánlatával. Fotó: Internet

Hirdetés

Miskolci cég nyerte a nyíregyházi székhelyű SZSZBMFÜ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. és a kisvárdai székhelyű Tisza Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás által hulladéklerakó építésére kiírt közbeszerzést.

E szerint a Beregszászi Járásban (Kárpátalja), Jánosi településen a hulladéklerakó kialakításához kapcsolódó kivitelezési munkákat a miskolci MENTO Környezetkultúra Kft. végezheti el nettó 7,059 millió eurós ajánlatával - írja a szabolcsihir.hu

Ez tartalmazza geodéziai munkák elvégzését, bontási munkák részfeladatait, földmunkavégzés részfeladatait,

őrzés-védelmi munkákat, szállítási munkák részfeladatait, építési-bontási hulladékok szállítási munkáit, villamossági munkákat, gyengeáram szerelési munkákat, építőmesteri munkákat.

Pályázott még a beruházásra a KELET-ÚT Építőipari, Beruházó és Szállítmányozó Kft. (Nyíregyháza) és a Bereg Vertikál Kft. (Beregszász).

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.