Hirado.hu
| 2022. 01. 26. – 13:30 | USA |
Egy nő felajánlotta az egyik veséjét barátjának, aki krónikus vesebetegségben szenvedett, a műtét után azonban a férfi megcsalta, majd szakított vele. Fotó: Internet

Hirdetés

Egy nő felajánlotta az egyik veséjét barátjának, aki krónikus vesebetegségben szenvedett, a műtét után azonban a férfi megcsalta, majd szakított vele.

Egy nő odaadományozta veséjét barátjának, aki állítólag a műtét után néhány hónappal véget vetett a kapcsolatuknak – írta a DailyMail-re hivatkozva a Hirado.

Az Egyesült Államokban élő 30 éves Colleen Le elmondta, hogy

barátjának azért volt szüksége veseátültetésre, mert krónikus vesebetegséggel küzdött, ami miatt már 17 évesen is dialízisre szorult.

A nő felajánlotta az egyik veséjét, azonban kevesebb, mint egy évvel a műtét után barátja megcsalta, majd szakított vele. A történetét megosztotta a TikTokon, ahol rengetegen dicsérték nemes tette miatt, és megjegyezték, hogy a férfi nem érdemelte meg őt.

A nő elmesélte, hogy amikor megtudta, hogy barátja veséjének már kevesebb, mint 5 százaléka működik, eldöntötte, hogy kivizsgáltatja magát, hogy alkalmas-e donornak. Miután kiderült, hogy az, beleegyezett a donációba, a műtét pedig sikeresen lezajlott, már mindketten teljesen felépültek.

TikTok-oldalán megosztotta, hogy később megromlott a kapcsolatuk. A műtét után hét hónappal a barátja elment egy legénybúcsúra, ami után bevallotta a lánynak, hogy megcsalta.

Colleen Le megbocsátott neki, azonban három hónap múlva a férfi minden kapcsolatot megszakított a nővel.

Colleen több videót is megosztott profilján, amin beszél az átültetés utáni nehéz időszakról és a szakítás nehézségeiről. Rengeteg felhasználó támogatja, többen írták, hogy volt barátja nem érdemelte meg őt, valamint azt, hogy a történtek ellenére megmentett egy életet, ami hatalmas tett volt.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.