Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 28. – 09:51 | Kárpátalja |
A mentősök megtalálták a tulajdonosok 57 éves hozzátartozójának holttestét. Fotó: zk.dsns.gov.ua

Hirdetés

Január 27-én kijevi idő szerint 7:45 órakor a 101-es segélyhívó számra bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalján, a munkácsi járási Hársfalván (Неліпино, korábban Szolyvai járás) tűz ütött ki egy lakóház nyári konyhájában.

A háztartás tulajdonosai munkába mentek, a tüzet pedig a szomszédok vették észre, s azonnal hívták a tűzoltókat.

A helyszínre a szolyvai tűzoltók érkeztek ki, akik 8:05 órakor lokalizálták, 8:50 órakor pedig teljesen felszámolták a 15 négyzetméteren elterjedt lángokat, amivel megakadályozták a tűz átterjedését a lakóházra.

A mentősök megtalálták a tulajdonosok 57 éves hozzátartozójának holttestét.

Az elhunyt a nyári konyhában élt.

Az illetékes hatóságok jelenleg vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit. Tart a kárfelmérés, ugyanis a tűz 15 négyzetméteren megrongálta a tetőt és a mennyezetet, valamint megsemmisültek a nyári konyhában lévő bútorok és berendezések - jelentette az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának sajtószolgálata.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy halálos baleset történt a Técsői járásban. A baleset következtében a sofőr 25 éves felesége a kórházban vesztette életét, maga a járművezető pedig az intenzív osztályon van.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.