Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 03. – 10:45 | Ukrajna |
A 25 éves fiatalember a helyszínen életét vesztette. Fotó: Korrespondent.net

Hirdetés

Ukrajnában, Mikolajiv megyében egy 30 éves nő ellen indítottak eljárást előre kitervelt gyilkosság alapján, miután a nő halálos sebet ejtett egy férfin, aki késsel felfegyverkezve zaklatta őt.

A 30 éves nő hason szúrt egy fiatal férfit, mert az túlzott figyelmet tanúsított iránta a diszkóban

- írja a Korrespondent.net hírportál a rendőrségre hivatkozva.

A gyilkosságot január 1-jén, reggel hat óra körül jelentették a rendőrségen. Az előzetes információk szerint a diszkóban egy helyi lakos késsel zaklatott egy nőt.

Mint elhangzott, a gyanúsított elvette a férfitól a kést és megsebesítette őt.

A 25 éves fiatalember a helyszínen életét vesztette.

A nő ellen a rendőrség szándékos emberölés miatt indított eljárást. A cikkely szankciója 15 évig terjedő börtönbüntetést ír elő.

A Facebook-on megjelent rendőrségi bejegyzés sok negatív megjegyzést váltott ki a felhasználók körében.

A megjelenés után négy óra alatt a bejegyzéshez több mint 500 megjegyzés érkezett. A felhasználók különösen azt a véleményüket fejezik ki, hogy nem előre megfontolt gyilkosságról van szó,

hanem önvédelemről.

Az olvasókat az is felháborította, hogy a rendőrségi bejegyzésben a nőt támadónak nevezték, a meggyilkolt férfiról pedig azt írják, hogy "túlzott figyelmet tanúsított iránta", és "kést rántott elő, hogy viszonzásra kényszerítse".

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Lengyelországban szilveszterkor megöltek egy ukrán férfit. A rendőrség 12 embert vett őrizetbe.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.