Mozaik | 2022. 01. 30. – 11:00 |
Egy Ferenc pápa által dedikált vatikáni mezt kapott ajándékba Lionel Messi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának hétszeres aranylabdás szupersztárja. Fotó: Internet

Hirdetés

Egy Ferenc pápa által dedikált vatikáni mezt kapott ajándékba Lionel Messi, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának hétszeres aranylabdás szupersztárja.

Az argentin Telam hírügynökség beszámolója szerint az „Athletica Vaticana” feliratú mezt Emmanuel Gobilliard lyoni püspök adta át a futballistának, amint arról a francia püspöki konferencián beszámolt - írja az MTI.

Gobilliard elmondta, Messi „a hit embere”, aki a mez átvételekor hangsúlyozta, sokat jelent számára a hozzá hasonlóan argentin egyházfő ajándéka.

A vatikáni klubban a vatikáni lakosok és dolgozók, illetve közvetlen családtagjaik, valamint fiatal afrikai bevándorlók sportolnak.

Messi a koronavírus-fertőzéséből felgyógyulva a hétvégén tért vissza a pályára, a PSG pedig 4-0-ra verte bajnoki meccsen a Reims együttesét.

Tavaly októberben Messi küldött egy általa dedikált PSG-mezt Ferenc pápának, akinek Jean Castex francia miniszterelnök juttatta el a 34 éves támadó ajándékát.

Hirdetés

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.