Hirado.hu
Megosztás

Atlanta nyugati részén egy kisboltban két személy tűzharcba keveredett egymással, amikor az egyik eltévedt golyó megsebesített és megölt egy hat hónapos kisbabát. A hatóságok egy férfit letartóztattak, a másik elkövetőt keresik.

Két ember tüzet nyitott egymásra Atlanta nyugati részén hétfő délután. Egy eltévedt golyó megölt egy 6 hónapos csecsemőt – írta a CNN-re hivatkozva a Hirado.

A rendőrség közölte, hogy ez idén a harmadik alkalom, hogy egy gyermeket lőttek meg a városban.

„Borzasztóan dühítő, hogy egyáltalán megtörténhetett ez az eset” – mondta Rodney Bryant atlantai rendőrfőnök.

Az egyik gyanúsítottat, egy 22 éves férfit tartóztattak le. Dequasie Little-t Atlantától keletre fogták el, gyilkosság és súlyos testi sértés miatt emelnek vádat ellene.

Egy közeli lakó elmondta, hogy férjével több lövést is hallottak, a többi lakótól tudták meg, hogy feltehetően egy kisbabát lőttek meg. „Amint meghallottam, megszakadt a szívem. Egy újabb élet veszett oda, egy újabb értelmetlen haláleset történt” – mondta Keona Jones.

Az idei évben ez volt a harmadik lövöldözés Atlantában, ahol 6 évesnél fiatalabb gyermeket találtak el, akik közül ketten életüket vesztették – mondra Andre Dickens polgármester.

Az első áldozat egy egyéves gyermek volt, akit egy másik gyermek lőtt le egy szabadon hagyott fegyverrel.

A második lövöldözés során egy 5 éves gyermek sérült meg, amikor egy autóban ülve lövés érte.

Forrás