Mozaik | 2022. 01. 31. – 17:30 |
Egy nő a hatóságok szerint megpróbálta megvenni egy másik nő kisfiát a Walmart bevásárlóközpont pénztáránál a texasi Houstonban található Crockett városában. Fotó: Internet

Hirdetés

Egy nő a hatóságok szerint megpróbálta megvenni egy másik nő kisfiát a Walmart bevásárlóközpont pénztáránál a texasi Houstonban található Crockett városában, az Egyesült Államokban. A gyanúsított óvadék ellenében szabadlábra került.

Az anya elmondása szerint egy ismeretlen nő, akit később a 49 éves Rebecca Taylorként azonosítottak, megközelítette a bevásárlókocsiját, amelyben két gyermeke volt, miközben a pénztárnál várakoztak, hogy fizethessenek – írta honlapján a Click 2 Houston, melyet a Hirado idéz.

Taylor állítólag megjegyzéseket tett a két gyerek közül a kisebbikre, majd megkérdezte az anyát, hogy megvehetné-e közel 80 millió forintnyi dollárért (250 ezer dollár).

Az anya ezt visszautasította, mire a nő hangosabb lett, és duplájára emelte a tétet, 160 millió forintnak megfelelő összeget (500 ezer dollárt) ajánlott, miközben azzal fenyegetőzött, hogy elveszi a csecsemőt. Az anyának sikerült biztonságba helyeznie gyermekeit Taylor elől, majd jelentette az esetet a hatóságoknak.

Taylort letartóztatták, a vád gyermek eladása vagy vásárlása, amely Texas államban harmadfokú bűncselekménynek számít. Csütörtökön a Houston megyei seriff hivatalából 15,9 millió forintnak megfelelő (50 ezer dolláros) óvadék ellenében szabadon engedték.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.