Események | 2022. 01. 31. – 10:15 |
Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron egy helyi lakos a város egyik történelmi klubjából lopott el dolgokat, és egy szintén a szervezethez tartozó autóval vitte el azokat. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron egy helyi lakos a város egyik történelmi klubjából lopott el dolgokat, és egy szintén a szervezethez tartozó autóval vitte el azokat.

A rendőrök őrizetbe vették a tettest, és az eltulajdonított tárgyakat visszaadták tulajdonosoknak. Az ügyben folyik a nyomozás.

Január 29-én egy 35 éves helyi nő fordult az Ungvári Kerületi Rendőrséghez.

A nő autólopásról tett feljelentést egy Gagarin utcai ház udvaráról.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a Volkswagen T4 típusú jármű ellopása egy másik bűncselekményhez is kapcsolódik - a város történelmi klubjából elkövetett tárgyak ellopásához.

A területi rendőrség bűnügyi nyomozói a videokamerákról begyűjtött információk és felvételek feldolgozását követően a helyi kollégákkal együtt számos operatív intézkedést hajtottak végre, és megállapították a feltételezett tolvaj személyazonosságát.

Néhány óra múlva pedig megkeresték, és lefoglalták az illegálisan eltulajdonított autót. A járműben egy 36 éves ungvári lakos tartotta a történelmi klub helyiségéből ellopott dolgokat.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak, a férfit pedig előzetes letartóztatásba helyezték. Még tart a vizsgálat - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy közel 20 kg ezüst ékszert akart becsempészni Kárpátaljára egy ukrán férfi. Január 27-én este a Csapi Határőrség munkatársai megakadályozták, hogy csaknem 20 kilogramm ezüstterméket illegálisan hozzanak be Kárpátaljára.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.