MTI

| 2022. 01. 04. – 08:30 | Magyarország |
Támogatásáról biztosította Donald Trump volt amerikai elnök Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét a tavaszi országgyűlési választások előtt hétfői közleményében. Fotó: Internet

Hirdetés

Támogatásáról biztosította Donald Trump volt amerikai elnök Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét a tavaszi országgyűlési választások előtt hétfői közleményében.

"Orbán Viktor igazán szereti a hazáját, és biztonságban akarja tudni népét.

Csodálatos munkát végzett országa megvédésében, az illegális bevándorlás megállításában, a munkahelyteremtésben, a kereskedelemben, és lehetővé kell tenni számára, hogy ezt a közeledő választások után is folytathassa. Erős vezető, akit mindenki tisztel. Teljes mértékben támogatom újraválasztását Magyarország miniszterelnökévé!" - írta a volt elnök a Save America nevű kampányszervezetén keresztül  nyilvánosságra hozott közleményben, idézi az MTI.

Trump közleményét Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is megosztotta a Facebookon, és hozzátette: "Köszönjük, Elnök úr!".

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Szijjártó Péter szerint a magyaroknak mindig jobb, ha az amerikaiak és az oroszok közvetlenül beszélnek egymással. A magyaroknak mindig jobb, ha az amerikaiak és az oroszok közvetlenül beszélnek egymással - írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán hétfő este azzal kapcsolatban, hogy amerikai kollégája, Antony Blinken tájékoztatta az amerikai-orosz elnöki tárgyalásról.

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.