Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 04. – 13:48 |
Újabb két csempészkísérletet akadályoztak meg a Csapi Határőrség munkatársai a csapi (druzsbai) és a szalókai vasúti ellenőrző pontokon. Fotó: az Ukrán Állami Határőrszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Újabb két csempészkísérletet akadályoztak meg a Csapi Határőrség munkatársai a csapi (druzsbai) és a szalókai vasúti ellenőrző pontokon.

Január 4-én délelőtt a szalókai ellenőrző ponton egy Eperjeskei állomásra (Magyarország) tartó tehervonat ellenőrzése során hat karton dohányterméket találtak a határőrök.

Az egyik kocsiban található pellet rakományban 4300 csomag zárjegy nélküli cigaretta volt.

Ezt megelőzően, január 2-án a katonák dohányterméket találtak a csapi (Druzsba) ellenőrző ponton.

A kereskedők ezúttal a Csap-Záhony útvonalon közlekedő tehervonat részeként négy gabonaszállító teherautó kereke fölötti szerkezeti üregekbe helyezték el a cigarettákat.

A rejtekhelyekről összesen 440 csomag csempészett dohány került elő.

Jelenleg is folynak az intézkedések a csempészetben érintettek azonosítására.

A csapi ellenőrző pontnál talált cigaretták értéke több mint 22 ezer hrivnya - olvashatjuk az Ukrán Állami Határőrszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-oldalán.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy egy kardot próbált átcsempészni egy ukrán férfi a csapi határon. Egy 27 éves ternopili lakos "elfelejtett" bejelenteni egy ősi harcművészeti kardot.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.