Origo
| 2022. 01. 04. – 14:30 |
Egy arizonai házaspár - a film történetével ellentétben - a hatóságok szerint szándékosan hagyta magára 11 éves fiukat az otthonukban. Fotó: Internet

Hirdetés

Valóra vált a Reszkessetek, betörők! című filmben felvázolt alaphelyzet: egy arizonai házaspár - a film történetével ellentétben - a hatóságok szerint szándékosan hagyta magára 11 éves fiukat az otthonukban. A gyerek két hétig nem ment iskolába és fagyasztott ételeken élt; a szülőket most a gyerek veszélyeztetésével vádolják.

Egy arizonai házaspár az amerikai hálaadás ünnepe előtt közel egy hónapra magára hagyta 11 éves fiukat, hagytak neki ételt a fagyasztóban; a gyerek két hétig nem ment iskolába - írja az Origo.

A fiú 34 éves anyja és 40 éves apja ellen vádat emeltek, miután szerdán visszatértek a Tucsontól délkeletre fekvő Elfridában lévő otthonukba;

őket a gyermek veszélyeztetésével vádolják

- közölte a Cochise megyei seriffhivatal csütörtökön közleményben.

A rendőrség december 12-én találta meg a fiút, miután bejelentést kaptak, hogy egy ideje valószínűleg egyedül, szülői felügyelet nélkül van otthon. 

Az édesanyja még a hálaadás ünnepe (november 24.) előtt elutazott az államból, az apja pedig nem sokkal később követte - írta meg az NBC.

A szülők azóta börtönben vannak, a gyereket átadták a gyermekvédelmi hatóságoknak.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.