Hirado.hu
| 2022. 01. 05. – 13:30 |
A brit uralkodónak annyira megtetszett apró hasonmása, hogy egy szívhez szóló levelet is postázott neki. Fotó: Internet

Hirdetés

Egy amerikai kislány szüleinek II. Erzsébet királynő adta az inspirációt gyermekük halloweeni jelmezéhez. Azt azonban még ők sem gondolták volna, hogy a brit uralkodónak annyira megtetszik apró hasonmása, hogy egy szívhez szóló levelet is postáz neki.

Jalayne Sutherland szülei egészen egyedi halloweeni jelmezt találtak ki kislányuknak: II. Erzsébet brit királynőnek öltöztették – írta a Daily Mirror-ra hivatkozva a Hirado.

A kis Jalayne hófehér, hullámos parókát, elegáns világoskék szövetkabátot és még gyöngysort is viselt, és az elmaradhatatlan kalap sem hiányzott a szettjéből.

Ha pedig ez nem lenne elég, a kislányról készült fotókon még a család két walesi corgi kutyája is helyett kapott, ami köztudottan a brit uralkodó kedvenc kutyafajtája.

Katelyn, Jalayne édesanyja elmondta, hogy az ünnepi séták során kislányuk jelmeze az összes környékbeli lakó tetszését elnyerte, volt aki meg is hajolt előtte és felségnek szólította. Katelyn később gondolt egy merészet és elküldte Jalayne halloweeni fotóit a windsori kastélyba, de egészen mostanáig nem gondolta volna, hogy választ is kap. A napokban azonban egy személyes levél érkezett az ohiói Sutherland család postaládájába, amelyet a királynő udvarhölgye, Mary Anne Morrison írt az uralkodó kérésére.

„Kedves Mr. és Mrs. Sutherland!

A királynő kívánságára köszönöm meg a levelet és a fényképet, amelyet gondosan mellékelt. Őfelsége kedvesnek találta, hogy írt neki, Jalayne ruhája pedig egyenesen elbűvölte. A nevében kívánok nagyon boldog karácsonyt a családnak” – olvasható a levélben, amelyre a windsori kastély jelvénye került.

„Szinte sokként ért minket. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer a királyi család üdvözli majd a gyermekemet.

Határozottan rajongunk a királynőért, a jelmezzel a tiszteletünket szerettük volna kinyilvánítani előtte” – nyilatkozta Katelyn Sutherland.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.