Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 07. – 08:53 |
A vádlottat 15 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti. Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a munkácsi rendőrség nyomozói befejezték a bírósági tárgyalást megelőző nyomozást, és vádemelést nyújtottak be egy 36 éves újdávidházai (Нове Давидково) lakos ellen, aki egy falubelije meggyilkolásában érintett.

A vádlottat 15 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti.

Az eset tavaly júliusban történt. A rendőrséget az orvosok értesítették arról, hogy egy 42 éves helyi lakos halálát állapították meg, akit megkéseltek.

A nyomozók ezzel kapcsolatban büntetőeljárást indítottak, s megkezdték a bűncselekményben érintettek felkutatását.

Ennek következtében az illetékesek azonosították a gyanúsítottat. Kiderült, hogy az elhunyt 35 éves barátja a tettes. Kiderült, hogy aznap este konfliktus alakult ki a férfiak között, melynek során a gyanúsított mellkason szúrta ellenfelét.

A rendőrök megtalálták és lefoglalták a bűncselekmény eszközét - egy kést, amelyet a támadó a szomszédos háztartás területére dobott.

Jelenleg az ügyben befejeződött az előzetes nyomozás – mondta Pavlo Hindrjuk, a Munkácsi Rendőrség nyomozati osztályának vezetője.

A rendőrség elegendő bizonyítékot gyűjtött össze, amely arra utal, hogy a vádlott részt vett a gyilkosságban.

Az ügyben számos vizsgálatot és egyéb szükséges nyomozati cselekményt is végeztek. A vádiratot bíróságra továbbították. A férfit akár 15 évig terjedő börtönbüntetés fenyegeti - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtószolgálata.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy csőkulccsal verte agyon édesanyját egy részeg férfi Ukrajnában. Ukrajnában, Kijevben, a Holoszijevi kerületben egy részeg férfi csőkulccsal agyonverte édesanyját. Most 15 év börtönre számíthat. 

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.