Kárpátinfo.net


| 2022. 01. 08. – 09:21 | Ukrajna |
Ukrajnában, Luckban egy 15 éves fiú fogadta édesanyjától a szülést. Fotó: Internet

Hirdetés

A tinédzser elmondta, hogy minden olyan gyorsan történt, még megijedni sem volt ideje.

Ukrajnában, Luckban egy 15 éves fiú fogadta édesanyjától a szülést. A nő közvetlenül az autóban szült, mivel nem sikerült eljutniuk a falujuktól 60 kilométerre lévő szülészetre. Az extrém esetről a TSN.ua adott hírt.

A kis Zahar a hatodik gyermek a családban. Krisztina mindegyik gyermekét természetes úton szülte, de ekkora rohanásuk még nem volt. A nő felidézi, hogyan száguldoztak a 60 kilométerre lévő kórház felé vezető úton. Siettek, a férfi a nő kiabálása miatt a KRESZ-t is megszegte.

Krisztinának közvetlenül a kórház előtt indult be a szülés. S miközben a férfi orvosokat keresve futkározott, tizenöt éves fia fogadta a szülést. A tinédzser azt mondja, hogy megpróbált gyorsan megtenni mindent, amit az anyja kért. Azt mondta, nem volt ideje megijedni, mert minden nagyon gyorsan történt.

A férj a narancsos forradalom idején Kijevben ismerkedett meg feleségével. Ott házasodtak össze. A férfi a keleti háború veteránja. Azt mondja, ott tanult meg gyorsan dönteni és nem félni.

"Sok vért láttam, és a saját ujjaimat is visszavarrtam, amikor leszakadtak. Nem féltem, hanem aggódtam, hogy a gyerek egészséges legyen és ne történjen semmi baj a feleségemmel"– mondja a férfi.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés