police.hu

| 2022. 01. 08. – 12:11 | Magyarország |
A barabási rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közösen fogták el a csempészettel összefüggésbe hozható férfit  - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton. Fotó: Police.hu

Hirdetés

A barabási rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közösen fogták el a csempészettel összefüggésbe hozható férfit  - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon..

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közös szolgálatellátás alatt ellenőriztek 2022. január 5-én Tiszaviden egy személygépkocsit és annak vezetőjét - közölte a rendőrség.

Az egyenruhások az ellenőrzés alatt a gépjárműben árucsempészetből származó 10.929 doboz magyar adó- és zárjegy nélküli cigarettát találtak.

A 33 éves férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre, a gépkocsit, illetve a közel tizenötmillió forint értékű jövedéki terméket az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai lefoglalták.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés