Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 10. – 10:21 |

Ukrajnában, Ternopil megyében egy rokonai által éhen hagyott férfi halálra késelte apját, testvérét pedig ollóval arcon szúrta

Ukrajnában, Ternopil megyében egy rokonai által éhen hagyott férfi halálra késelte apját, testvérét pedig ollóval arcon szúrta. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában, Ternopil megyében egy rokonai által éhen hagyott férfi halálra késelte apját, testvérét pedig ollóval arcon szúrta.

A rokonok közötti késelés a Kremenyec járás egyik falujában történt - írja a Podrobnosti.ua hírportál a Ternopil Megyei Rendőrség nyomán.

A család, amelyben a tragédia történt, rossz körülmények között él.

A férfiak nem dolgoztak, ideiglenes munkából éltek, és azonnal elitták az összes pénzüket. Ebben a családban nem voltak ritkák a veszekedések és verekedések.

A gyilkosság napján az apa legidősebb fiával együtt a szomszédokhoz ment, hogy segítsenek a disznóvágásban. A kisebbik fiú egy másik szomszédnak segített a házimunkában. A szomszédok a férfinak és a fiának hússal köszönték meg a segítséget, a legkisebbnek pedig vodkát adtak a munkájáért.

A családtagok közötti konfliktus vacsora közben alakult ki. Apa és bátyja nem volt hajlandó megosztani a húst a fiatalabb férfival.

A dühös férfi egy konyhakést ragadott, és mellkason szúrta 61 éves édesapját.

A legidősebb fiú kiállt apjáért, amiért a támadó ollóval arcon szúrta őt.

Ezt követően a támadó odament a szomszédhoz, és elmondta, mi történt. Az udvarra lépve a szomszéd meglátta az idős férfi holttestét és fiát, aki vérzett. Aztán hívta a mentőket és a rendőrséget.

A sérültet az intenzív osztályra szállították, a gyilkost pedig néhány óra múlva letartóztatták.

A késelő bevallotta tettét. Ellene szándékos gyilkosság miatt indítottak büntetőeljárást. Az ügyben még tart a nyomozás.

Korábban hírt adtunk arról, hogy házipálinkával itatta húsznapos gyermekét egy nő Ukrajnában. Odessza megyében egy fiatal anya házipálinkával itatta gyermekét. 


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.