Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 11. – 13:01 |

A a Csapi Határőrség munkatársai egy szerb állampolgárt fogtak el, aki a törvény által megengedettnél hosszabb ideig tartózkodott az országban

A a Csapi Határőrség munkatársai egy szerb állampolgárt fogtak el, aki a törvény által megengedettnél hosszabb ideig tartózkodott az országban. Fotó: az Ukrán Állami Határőrszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Február 10-én Kárpátalján a Csapi Határőrség munkatársai egy szerb állampolgárt fogtak el, aki a törvény által megengedettnél hosszabb ideig tartózkodott az országban.

A külföldit az újkemencei (Новоселиця) határőrosztag felügyelője találta Perecsenyen.

A rendőrség megállapította, hogy a 20 éves szerb állampolgár a törvényben meghatározott határidőn belül nem hagyta el Ukrajnát, és nem intézkedett tartózkodásának legalizálásáról.

A külföldit az Ukrán Állami Migrációs Szolgálat ungvári osztályára kísérték, hogy kiderítsék az eset összes körülményét.

Az illegális tartózkodásért felelősségre vonják.

A férfit visszaküldik szülőföldjére

- olvashatjuk az Ukrán Állami Határőrszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-oldalán.

Korábban hírt adtunk arról, hogy újabb ukrán embercsempészt fogtak Magyarországon. A rendőrök az éjszaka folyamán elfogtak egy ukrán és egy horvát embercsempészt, továbbá öt csoportban feltartóztattak 97 illegális migránst Csongrád-Csanád megyében. 


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.