Karpat.in.ua
| 2022. 02. 14. – 18:00 |

Az Ukrajnában kialakult helyzet miatt Kisinyovban landolt az ukrán SkyUp légitársaság a portugáliai Madeira szigetéről Kijevbe tartó járata

Az Ukrajnában kialakult helyzet miatt Kisinyovban landolt az ukrán SkyUp légitársaság a portugáliai Madeira szigetéről Kijevbe tartó járata. Fotó: Internet

Hirdetés

Az Ukrajnában kialakult helyzet miatt Kisinyovban landolt az ukrán SkyUp légitársaság a portugáliai Madeira szigetéről Kijevbe tartó járata, számolt be az UNN az utasok információjára hivatkozva, melyet a Karpat.in.ua idéz.

Mint ismertté vált, a társaság hitelezője tiltotta meg, hogy a gép Ukrajnában szálljon le.

„Két órával a kijevi leszállás előtt azt jelentették be, hogy a társaság hitelezője megtiltotta, hogy leszálljon Ukrajnában, nem hajlandó kockáztatni a gépet. Ezért – technikai leszálláshajtottak végre Kisinyovban. Innen busszal Kijevbe” – számolt be Olha Rudnyeva, az Olena Pincsuk Alapítvány ügyvezető igazgatója, aki utasként tartózkodott a fedélzeten.

A Funchalból (Portugália) induló PQ 902-es járatnak 03:50-kor kellett leszállnia a kijevi Boriszpil repülőtéren.

A SkyUp még nem kommentálta az információkat. Ismeretté vált, hogy mintegy 200 utas több órán át várakozott azokra a buszokra, amelyeknek Ukrajnába kellett volna szállítaniuk őket, de egyelőre nem tudni, hogyan oldották meg a helyzetet.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.