Kárpátinfo.net


| 2022. 02. 14. – 09:28 |

A nőt öttől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik

A nőt öttől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik. Fotó: Unian.net

Hirdetés

Ukrajnában, Kijev közelében egy nő megkéselte a szomszéd tinédzsert, mert zajongott a lakásában. A nőt öttől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

A Kijev megyei Visneve városban egy nő késsel megtámadott egy 17 éves fiút - írja az Unian.net hírportál a helyi rendőrség nyomán.

A fiatalkorút mellkasi és a hasi szúrt sebekkel szállították kórházba.

Az eset vizsgálata során kiderült, hogy február 11-én éjjel egy 17 éves kamasz 39 éves édesanyjával és 20 éves nővérével tért haza. Egy 33 éves szomszéd a ház udvarán találkozott velük, és szóvá tette a nőnek, hogy a lakásban állítólag állandó zajok vannak.

A fiú kiállt az anyja mellett, verekedés tört ki közte és egy szomszédja között.

Ezt követően a szomszéd 33 éves felesége is bekapcsolódott a verekedésbe, és többször megszúrta a fiút.

A rendőrség munkatársai őrizetbe vették a nőt. A nyomozók házkutatást tartottak a késelő lakásában, és tárgyi bizonyítékot foglaltak le.

Az ügyben szándékos súlyos testi sérülések okozása miatt indítottak büntetőeljárást. A nőt öttől nyolc évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Ukrajnában egy kávézóban katonák lövöldöztek. Az előzetes információk szerint az egyik áldozat a helyszínen meghalt, egy másik pedig a kórházban vesztette életét, még ketten sérülésekkel kerültek kórházba. 


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.