Politika | 2022. 02. 16. – 17:30 |

Mély értetlenséget vált ki Moszkvában az Ukrajna körül megkezdett orosz csapatvisszavonás ellenére is folytatódó nyugati hisztéria -  jelentette ki Szergej Lavrov

Mély értetlenséget vált ki Moszkvában az Ukrajna körül megkezdett orosz csapatvisszavonás ellenére is folytatódó nyugati hisztéria - jelentette ki Szergej Lavrov. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Mély értetlenséget vált ki Moszkvában az Ukrajna körül megkezdett orosz csapatvisszavonás ellenére is folytatódó nyugati hisztéria -  jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerdán Moszkvában.

Az orosz diplomácia vezetője szerint a Nyugat részéről elhangzó, az orosz csapatoknak az ukrán határtól történő visszavonását sürgető bejelentések "a jólneveltség elemi hiányát" demonstrálják - írja az MTI.

"Bármit tegyünk is a saját területünkön,

a Nyugat feljogosítva érzi magát arra, hogy megmondja, mit tegyünk.

Ez a jólneveltség elemi hiánya" - mondta.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Oroszország nem vett részt az Ukrajna által összehívott EBESZ-értekezleten. Oroszország nem vett részt az Ukrajna kérésére az Európai Biztonsági és Együttműködései Szervezet (EBESZ) égisze alatt sürgősséggel összehívott keddi bécsi értekezleten.

Forrás

MTI


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.