Karpat.in.ua
| 2022. 02. 16. – 12:16 |

A Reuters hírügynökség február 15-ről 16-ra virradó éjjel, amikor a nyugati média által beharangozott orosz támadást várta, élőben kapcsolta Kijevből a Majdant, amikor hirtelen megszólalt az egykori Szovjetunió himnusza

A Reuters hírügynökség február 15-ről 16-ra virradó éjjel, amikor a nyugati média által beharangozott orosz támadást várta, élőben kapcsolta Kijevből a Majdant, amikor hirtelen megszólalt az egykori Szovjetunió himnusza. Fotó: Internet

Hirdetés

A Reuters hírügynökség február 15-ről 16-ra virradó éjjel, amikor a nyugati média által beharangozott orosz támadást várta, élőben kapcsolta Kijevből a Majdant, amikor hirtelen megszólalt az egykori Szovjetunió himnusza – adta hírül szerdán a strana.news hírportálra hivatkozva a Karpat.in.ua.

A tudósítás szerint a Reuters műsorfolyamot indított az ukrán fővárosból, a Függetlenség teréről A kijevi Maidan látképe az orosz-ukrán válság közepette címmel.

Az adást kísérő szöveg szerint

„Oroszország visszavonja csapatait az ukrán határról, de a Nyugat azt állítja, hogy erre még nem látja a bizonyítékot.”

Az adásban hirtelen megszólalt a Szovjetunió himnusza. A közvetítésből nem lehetett meghatározni a zenemű forrását.

A Szovjetunió himnusza mellett más kompozíciók is felcsendültek.

Ukrán nacionalisták máris tombolva követelik annak kiderítését, hogy kik követték el az árulást. Szerintük a helyszínen lévő rengeteg térfigyelő kamera felvételei alapján a biztonsági szolgálat számára könnyű feladat lesz a tettesek beazonosítása.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Zelenszkij az egység napjává nyilvánította február 16-át, az orosz támadás napját. Volodimir Zelenszkij elnök az egység napjává nyilvánította február 16-át, az Ukrajna elleni orosz támadás feltételezett napját. 

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.